miercuri, 26 august 2009

Sclavii lui Udrea care au refuzat Parlamentul

Ei sunt: Gheorghe Nastasia, Octavian Arsene si Ana-Maria Toma.

Responsabilii din Ministerul Turismului care trebuiau sa participe marti la audierile din Comisie au respectat cu sfintenie porunca ministrului si au ignorat citatia trimisa de parlamentari.
Pentru refuzul de a raspunde invitatiei unui for al Legislativului, Gheorghe Nastasia - secretar general al MT, Octavian Arsene - director al Directiei de dezvoltare turistica si Ana-Maria Toma - director al Directiei de comunicare, vor suporta consecintele individual, spune Ludovic Orban, presedintele Comisiei.
Iata cine sunt cei trei: Gheorghe Nastasia, fost director coordonator al sucursalei RA-APPS Sinaia si vicepresedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, a fost promovat in minister dupa ce si-a dovedit loialitatea fata de PDL in filiala Prahova. Ghinionist in alegeri, Nastasia a candidat din partea PDL la alegerile parlamentare din 2008, la Camera
Deputatilor, intr-un colegiu din Prahova
, dar, desi a avut o performanta buna, a ratat mandatul la loteria redistribuirii. Tot in 2008, el vizase presedintia Con siliului Judetean Prahova, insa fotoliul a fost adjudecat de pesedistul Mircea Cosma. Potrivit declaratiei de avere, Nastasia este un om instarit. Are terenuri in intravilan in Busteni (1773 m.p.) si Magureni (375 m.p.) si unul agricol tot in Magureni (11.866 m.p.). La capitolul cladiri, secretarul general al MT a trecut doua case de locuit, in Busteni si Magureni, si o pensiune in Busteni. In document nu apar informatii despre anul dobandirii proprietatilor si nici despre valoarea impozabila a acestora.
Octavian Arsene a fost pus in fruntea Autoritatii Nationale pentru Turism, ca presedinte interimar, in 7 decembrie 2006, prin ordin al ministrului de atunci al Transporturilor, Radu Berceanu. In declaratia sa de avere depusa la MT nu apar terenuri, ci doar cateva cladiri: doua apar tamente in Bucuresti, o casa de vacanta si una batraneasca. La fel ca Nas tasia, Arsene nu trece valoarea impozabila a caselor
, cu exceptia apar tamentului cumparat in 1982, in dreptul caruia apare cifra 102.
Ana-Maria Toma, fost angajat al Primariei Mu nicipiului Bucuresti, nu are nici terenuri, nici cladiri. In declaratia sa de avere figureaza numai salariul de 27.554 de lei incasat de la Primarie si o datorie la o banca. Declaratiile de interese ale celor trei sunt goale.

Niciun comentariu: