marți, 11 august 2009

Cum „s-a evaporat” laptopul lui Nemirschi din minister

ub ochii „vigilenţi” ai angajaţilor celor două firme care asigurau paza instituţiei, demnitarul şi doi subalterni ai săi au fost lăsaţi fără calculatoare.

Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, şi doi dintre subalternii săi au fost „uşuraţi” de hoţi de laptopurile de pe birouri, sub ochii „vigilenţi” ai angajaţilor celor două firme care asigurau, la acel moment, paza instituţiei.

Aşa susţin surse din poliţie, potrivit cărora furtul a fost comis, cel mai probabil, în timpul minivacanţei de 1 Mai, dar a fost reclamat anchetatorilor mai târziu, când ministrul şi secretara lui s-au întors la birou şi au constatat că le-au dispărut computerele.

În timp ce ministrul este „prea ocupat” să stea de vorbă cu reporterii EVZ pe această temă, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dragoş Năcuţă, se abţine de la comentarii pe motiv că „dispariţia laptopurilor nu este un subiect de presă”. Mai mult, Florin Lungu, reprezentantul societăţii Ronin Protect (una dintre cele două firme
care asigurau, la acea dată
, paza instituţiei) afirmă că nu ar fi existat, de fapt, niciun furt şi că e posibil ca laptopurile să fi fost scoase din instituţie „în timpul programului de lucru”.

Niciun comentariu: